درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 1 سال

Blog Article

کتاب رازیانه؛ گیاه هورمونی در مورد خواص و مضرات رازیانه و روش‌های کاشت و پرورش آن صحبت می‌کند.

دفتر مرکزی: ایران ، تهران، خیابان جمهوری ، خیابان حافظ ، خیابان جامی ، ساختمان رونیکس تمام حقوق این وب‌سایت متعلق به شرکت رونیکس است

در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.

با کلیک بر روی اشتراک در بخش زیر تازه ترین کتاب ها و مقالات سایت را در ایمیل تان دریافت کنید

کتاب زرشک نوشته ‌ی اسماعیل پورکاظم، در مورد خواص این گیاه و روش‌های کاشت و پرورش آن صحبت کرده و در کل اطلاعات کامل و جامعی از زرشک در اختیار شما قرار می ‌دهد.

جنگل و جنگلکاری …………………………………………………………………………. ۲۱

افزودن کتاب آمار وبلاگ راهنما رسته‌ها رمان و داستان درام

لیست درختان تضعیف کننده جریان آب ……………………………………………. ۵۰

This concern is for tests whether you're a human customer and to forestall automated spam submissions.‎

گونه های مقاوم به خشکی …………………………………………………………………. ۳۷

کاربرد ماهواره در فضا: چشمان تیزبین بشر برای کشف دنیای ناشناخته

فرقی نمی‌کند که از اداره منابع طبیعی یا شهرداری نهالی به رایگان بگیریم یا در انجمن‌های خصوصی احیا و پرورش بلوط زاگرس برای کاشت نهال هزینه کنیم. مهم، مشارکت درست و اصولی در این حرکت ارزشمند جمعی است تا نهایتاً به بار بنشیند و در درازمدت، تاثیری معنادار بر اکوسیستم فعلی کشورمان داشته باشد؛ اکوسیستمی که سال‌ها است رنج خشکسالی‌های پی‌درپی، چرای بی‌رویه دام، آتش‌سوزی و برداشت بی‌رویه چوب از جنگل، قاچاق چوب و هزاران بلای طبیعی و غیر طبیعی را تاب آورده و حالا دیگر تاب و توانی برایش نمانده است.

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این here مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

تکنیک های آماده سازی خاک ها …………………………………………………….. ۴۳

Report this page